Vegemessuille myydään päivälippuja lauantaille 24.2. ja sunnuntaille 25.2. Pääsylippu oikeuttaa kertakäyntiin lipussa mainittuna päivänä. Alueelta poistuminen ja sisäänpääsy uudelleen samalla lipulla ei ole mahdollista. Päivälipun hinta on 10 € sisältäen palvelumaksut, alle 12-vuotiaat maksavan aikuisen kanssa ilmaiseksi sisään.

Tapahtumaan myydään myös pieni erä Early bird -lippuja, jotka oikeuttavat kertasisäänpääsyyn kumpanakin messupäivänä. Early bird -liput maksavat 15 € palvelumaksuineen, lippu tulee säilyttää ja esittää ovella kumpanakin päivänä.

Tapahtumaan myydään ennakkolippujen lisäksi lippuja suoraan ovelta. Ennakkolipuilla ja ovilipuilla on Kaapelitehtaalla omat jonot, joista ennakkolippujonosta päästetään ihmiset aina ensin sisään. Varauduthan kuitenkin siihen mahdollisuuteen, että ennakkolipullakin saatta kuitenkin joutua jonottamaan sisäänpääsyä etenkin aamupäivisin. Kaapelitehtaan pihalla ruokarekat palvelevat ihmisiä myös jonotuksen aikana!

Ennakkoliput myy Tiketti. Lipunmyynti on nyn käynnissä ja päättyy tapahtumapäivän aamuna. Päivälippuja myydään myös ovelta 10 € hintaan. Lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.