Koska? La-su 24.-25.2.2018, klo 10-18

Missä? Merikaapelihalli, Kaapelitehdas, Helsinki

Tilaan on esteetön kulku. Toiseen kerrokseen pääsee tarvittaessa hissillä. Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi toivomme mahdollisuuksien mukaan lastenvaunujen jättämistä kotiin. Tapahtumaan ei voi tuoda lemmikkejä.

Miten pääsen paikalle? Kaapelitehdas sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Metro: Ruoholahti (600 m)

Raitiovaunu: 8 (pysäkki Länsisatamankatu)

Autot: Parkkihallit P-Ruoholahti ja Kauppakeskus Ruoholahti

Mitä? Vegemessut on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Messuilla on paljon maistiaisia ja tuote-esittelyä, yrityksiä myymässä tuotteitaan, kiinnostavaa ohjelmaa sekä ruokarekkojen ja ravintoloiden tarjoamaa herkullista ruokaa. Vegemessuilla pääset myös tapaamaan innostavan joukon muita vegeilystä kiinnostuneita!

Mitä maksaa? 10 €/päivä, alle 12-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Liput ovat nyt myynnissä Tiketin kautta. Lippuja myydään sekä ennakkoon että päivälippuja ovelta, lippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn tapahtumapäivänä.

Kuka? Vegemessuja järjestää helsinkiläinen Vegefirma. Vegefirmalla on takanaan vuosikymmenien asiantuntemus ja kokemus vegeruoan parista, sekä kiitelty näkemys siitä, missä olemme juuri nyt vegetrendin suhteen. Vegefirman toimijat järjestivät vuoden 2017 Vegemessut. Vegefirma tarjoaa yrityksille tuotekehitystä, konsultointia ja sosiaalisen median markkinointipalveluita myös Vegemessujen ulkopuolella. Yhteistyömahdollisuuksista ota yhteyttä suvi@vegefirma.fi

Miksi? Haluamme tuoda vegaaniset vaihtoehdot helposti saataville ja näyttää, kuinka helppoa ja herkullista kasvissyönti on. Vegemessuja tehdään rakkaudesta ruokaan ja elämään.

Miten tavoitan teidät? Kysyttävää? Ideoita? Haluatko mukaan? Lähetä sähköpostia info@vegemessut.fi! Yritykset, media ja vapaaehtoiset löytävät suorat yhteystiedot aihetta koskevilta alasivuilta.

Vegemessut 2017. Kuvaaja: Juho Kerola

Vegemessut 2017. Kuvaaja: Juho Kerola