Koska? La-su 24.-25.2.2018, klo 10-18

Missä? Merikaapelihalli, Kaapelitehdas, Helsinki

Tilaan on esteetön kulku. Toiseen kerrokseen pääsee tarvittaessa hissillä. Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi toivomme mahdollisuuksien mukaan lastenvaunujen jättämistä kotiin. Tapahtumaan ei voi tuoda lemmikkejä.

Miten pääsen paikalle? Kaapelitehdas sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Metro: Ruoholahti (600 m)

Raitiovaunu: 8 (pysäkki Länsisatamankatu)

Autot: Parkkihallit P-Ruoholahti ja Kauppakeskus Ruoholahti

Mitä? Vegemessut on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Messuilla on paljon maistiaisia ja tuote-esittelyä, yrityksiä myymässä tuotteitaan, kiinnostavaa ohjelmaa sekä ruokarekkojen ja ravintoloiden tarjoamaa herkullista ruokaa. Vegemessuilla pääset myös tapaamaan innostavan joukon muita vegeilystä kiinnostuneita!

Mitä maksaa? 10 €/päivä, alle 12-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lippuja myydään ennakkoon Tiketin kautta la 24.2. klo 10:00 asti. Tämän jälkeen tapahtumaan myydään päivälippuja ovelta, lippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn tapahtumapäivänä. Varaa mukaasi käteistä: osa näytteilleasettajista ei hyväksy maksukortteja maksuvälineenä. Tapahtumassa on myös narikka. Narikka maksaa 2 €, vain käteisellä, narikan tuotto ohjataan eläinoikeustoimintaan.

Afterparty! Vegemessujen ensimmäisen päivän jälkeen järjestämme yhteistyössä Nyhtökauran kanssa afterpartyt! Paikkana toimii G Livelab, jossa luvassa on DJ-musiikkia, Nyhtökauran uutuuksien maistelua ja kokonaan vegaaninen baari. Tapahtuma on maksuton ja sen ikäraja on 18 vuotta, lisää tietoja Afterpartyjen Facebook-tapahtumasta.

Mitä muuta tehdä Helsingissä? Helsinki on Euroopan mittakaavalla erinomainen kaupunki vegeilyyn! Olemme koonneet MyHelsinkiin listan vegaaniystävällisistä suosittelemistamme ravintoloista ja muista paikoista, joihin reissulla Helsinkiin kannattaa tutustua.

Kuka? Vegemessuja järjestää helsinkiläinen Vegefirma. Vegefirmalla on takanaan vuosikymmenien asiantuntemus ja kokemus vegeruoan parista, sekä kiitelty näkemys siitä, missä olemme juuri nyt vegetrendin suhteen. Vegefirman toimijat järjestivät vuoden 2017 Vegemessut. Vegefirma tarjoaa yrityksille tuotekehitystä, konsultointia ja sosiaalisen median markkinointipalveluita myös Vegemessujen ulkopuolella. Yhteistyömahdollisuuksista ota yhteyttä suvi@vegefirma.fi

Miksi? Haluamme tuoda vegaaniset vaihtoehdot helposti saataville ja näyttää, kuinka helppoa ja herkullista kasvissyönti on. Vegemessuja tehdään rakkaudesta ruokaan ja elämään.

Miten tavoitan teidät? Kysyttävää? Ideoita? Haluatko mukaan? Lähetä sähköpostia info@vegemessut.fi! Yritykset, media ja vapaaehtoiset löytävät suorat yhteystiedot aihetta koskevilta alasivuilta.

Vegemessut 2017. Kuvaaja: Juho Kerola

Vegemessut 2017. Kuvaaja: Juho Kerola